Zuerst haben wir mal etwas nachgeschlafen, dann gings ab in die Kleinstadt zur allabendlichen Futtersuche.
Im Bar & Kök werden wir fündig. Mein "Grilad Chorizo" als Starter entpuppt sich als Cervelat an scharfer Sauce.
Das Kummelfilè (Fisch) und Fläskytterfilè (Schwein) waren Spitze, zum Anschauen und zum Essen.
Die zweit letzte Nacht unserer Reise in den Norden Europa's steht an.
2 Kommentare:
Salü zäme.
Es isch sehr interessant gsi eui Reis zverfouge! Viu heiter erläbt u mir si es bitzeli nidisch. Mir wünsche euch no e schöne Räschte u ne gueti Heireis.
Liebi Grüess
Dänu & Manuela
Hallo zäme
Wi im huetige Post gschribe, isch D´Luft scho e chli dusse und mir chöme morn gärn hei. So jede Tag amene angere Ort si isch uf d Zyt use aschträngend.
Morn geits di letschte paar Kilometer ueber d´Bruegg nach Kopehage, ds Outo abgä und mit em Flueger hei.
Me gesht sech
Esther und Thom
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